Anders Petter x Mumin

Vännerna från Mumindalen har gjort en kollektion i samarbete med Anders Petter. Kollektionen är i begränsad upplaga och helt underbar i sin grafiska design.

Begränsad upplaga

Kollektionen må vara gjord i begränsad upplaga, men det gör inte så mycket när det  som finns är helt magiska. Den består av nio delar, bland annat finns det en gjutjärnsgryta och gjutjärnsunderlägg i både svart och vitt. Tyngden i gjutjärnet ger underläggen inte bara en gedigen känsla utan även en känsla av lyx och kvalité. Båda är utsmyckade med Tove Janssons klassiska mumintroll, i en diskret design.

 

Foto: Cervera

Foto: Cervera

Förkläden för både barn och vuxna

Inte nog med gjutjärnsgrytan och underläggen finns det även förkläden till både barn och vuxna. Dessa förkläden kan göra det mer motiverande för både barn och vuxna att laga mat tillsammans. Dessutom finns det både kökshanddukar, grytlappar och grillvante i samma klassiska mumin-mönster. Sist men inte minst finns det ett diskmedel som är gjort på naturbaserade ingredienser. Det håller en god standard och visar att både Anders Petter och Mumin vill värna om miljön för framtiden. Alla textilier i kollektionen är gjorda i 100% bomull och OEKO-TEX märkta. Helt enkel godkända för både kropp, miljö och själ.

Ett tidlöst fint hantverk

Hela kollektionen är en fantastiskt fint hantverk och kommer stå sig länge i våra hem. Den är inte daterad alls utan den känns väldigt tidlös. De har verkligen lyckats skapa ett samarbete med både kvalité och miljö i åtanke. Hela kollektionen går att hitta hos Cervera.

solcell inredning

Vill du läsa till inredare?

Gå vår inredningsutbildning till Certifierad Inredare som är helt på distans. Välkommen till oss på Design Academy!

Sara Forsberg

En av lärarna på Design Academy